ÇÖZÜM NOKTASINDA ANA MUHALEFETDE OLMALI

Çivril Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tunay Yazıcı Kaymakam Armağan Önal ve Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısını eleştirdi.

Siyaset Yayın: 13 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2017 22:11:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yazıcı yapılan toplantının çözüm üretmekten ziyade göz boyama olduğunu belirterek ‘Çivril ve mahalleleri ilgili sorun ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü bir toplantıda atanmış idareciler değil seçilmiş yöneticiler olmalı ve sorunlar daha derinlemesine irdelenmeliydi” dedi.

 

ÇİVRİL İLE İLGİLİ HER KONUDA ANA MUHALEFET TEMSİLCİLERİ YER ALMALI

 

Hafta başında Çivril Kaymakamı Armağan Önal ve Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven önderliğinde yapılan muhtarlar toplantısını sert bir dille eleştiren CHP Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı seçilmiş siyasilerin sıkıntı ve çözümlerinde daha etkin rol alacağını ifade etti. Belediye Meclis üyelerinin mahalleleri en iyi tanıyan kişiler olduğunu belirten Yazıcı “her bir meclis üyesi arkadaşımız Çivril’in 76 mahallesini avucunun içi gibi bilir. Mahalle muhtarları gibi seçilmiş olan ve en az muhtarlar kadar mahalleleri tanıyan ve sorunlarını bilen meclis üyeleri de bu toplantıda olmalıydı. Daire ve kurum müdürlerinin toplantıda olması güzel ama eksik” dedi.

 

MECLİS ÜYELERİ DE BAŞKAN GİBİ SEÇİLMİŞ

 

Toplantıda meclis üyelerinin olmasını belediye başkanının olması kadar gerekli olduğunu belirten Yazıcı “meclis üyeleri aynı belediye başkanı gibi seçilmiş kişilerdir. Belediye meclis üyeleri  mahalleleri sürekli ziyaret eden, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunan ayrıca da Çivril’in idaresinde başkanın en yakın çalışma arkadaşlarıdır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.