DEVLET HASTANESİNDE TAŞINMA İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Yapımı tamamlanan Çivril Devlet Hastanesine taşınma işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Sağlık Yayın: 01 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2017 15:16:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yılbaşında faaliyete geçmesi planlanan ancak yaşanan bazı aksaklıklar yüzünden açılışı geciken Devlet Hastanesi taşınma ve donanım montaj işlemleri son hızıyla devam ediyor.

Ak Parti Denizli Eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve İl Genel meclis üyesi Halil Pekdemir, Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Berna Öztürk ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep yeni hastaneyi ziyaret ederek çalışmalar ve taşınma hakkında bilgi aldılar.

 

ÇİVRİL’İN YILLARDIR BEKLEDİĞİ VE HAK ETTİĞİ BİR HİZMET

 

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep iki yıllık bir çalışmanın sonucunda Çivril’e güzel bir eser kazandırdıklarını belirterek “İlçemiz ve bölgemiz için büyük önem taşıyan Devlet hastanemiz tamamlandı. Yaklaşık 10 gündür taşınma ve ekipmanların montaj işlemleri devam ediyor. Bir aksilik yaşamazsak Mart ayı’nın son haftasında hastanemizi faaliyete açacağız” dedi.

 

Hastanenin taşınma işlemlerini günlük takip ettiklerini ve sürekli bilgi aldıklarını belirten başkan Celep “hastanenin inşaatı tamamlandıktan sonra ekipman ve kadro eksiklerini gidermek için çalışma başlattık. Bugün Denizli eski milletvekilimiz Salih Erdoğan, İl Genel Meclisi üyesi Halil Pekdemir ve Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Berna Öztürk ile birlikte çalışmaları yerinde gördük. Tam donanımlı olacak 100 yataklı hastanemizin hiçbir eksiğinin kalmaması için ihtiyaç duyulan konuları tespit etik inşallah Mart ayı sonunda yapacağımız açılışa kadar bütün işlemleri tamamlamış olacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.