EĞİTİM BİR SEN GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Eğitim Bir Sen ve Genç Memur Sen Çivril ilçe teşkilatları Çivrilli gazileri evlerinde ziyaret ederek geçmiş dileklerinde bulundu.

Yayın: 03 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2016 13:26:20
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Silopi ilçelerinde teröristlerle girdikleri çatışmalarda yaralanan Uzman Çavuş Sinan Koyuncu ile Uzman Çavuş Mücahit Çakır’ı evinde ziyaret eden sendika üyeleri gazilere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında gazilere vatan savunmasında gösterdikleri cesaretten dolayı minnet duyduklarını belirten Eğitim Bir Sen Çivril şube başkanı Rüstem Kurt “Türklük ve müslümanlıkta şehitlik mertebelerin en yücesi gazilikte en onurlusudur. Bu iki kardeşimiz vatan savunmasında canlarını ortaya koymuş ve en yüce onura nail olmuşlardır. Biz onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ömrümüz yettiğince başta onları yetiştiren anneleri babaları olmak üzere hepsine minnet duyacağız. Allah bu kardeşlerimize acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede de vatanımızı bu beladan kurtarsın” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.