KALE SESSİZLİĞİNİ BOZDU: BAŞKAN GEREĞİNİ YAPMALI

Belediye başkan yardımcısı Alper Bağçeli’nin Belediyeden ihale ile arsa satın almasına sessiz kalmayan Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Kale “ Belediye başkanı gerekeni yapacaktır” dedi.

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 19.04.2018 10:42:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kale Belediye başkan yardımcısı Alper Bağçeli’nin aldığı arsalar ilgili olarak Çivrilin Sesi gazetesine açıklamalarda bulundu. Belediyenin Yuvaköy mahallesinde bulunan arsalarının ihale ile Başkan yardımcısı Alper Bağçeli tarafından satın alınmasının yanlış olduğunu ifade eden İlçe başkanı Mehmet Kale “Bu konu belediye meclisinde yeterince tartışıldı zaten. Belediye başkanımız konuyu bizlerden daha iyi biliyor. Kendi takdirleridir.  Başkanımız durumu inceleyip, personeli ile ilgili ne gerekiyorsa Gerekeni Yapacaktır diye düşünüyorum. Şahsen o arsaların, o mahallenin insanları tarafından alınması gerektiğinden yanayım”  dedi.

 

Mehmet Kale’nin açıklamalarından sonra Çivril kamuoyunda Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Kale’nin Belediye başkanı Gürcan Güven’e talimat verdiği ve hatanın düzeltilmesi için ne gerekiyorsa yap dediği iddia edildi.

 

Belediye başkan yardımcısı Alper Bağçel’nin, oğlu Cem Bağçeli adına Yuvakaöy mahallesindeki Belediye arsalarından iki parsel satın aldığı, arsaların açılacak yeni Dinar Çivril Karayolu üzerinde olduğu ortaya çıkmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.