KAMYON KALDIRIMI İŞGAL ETTİ. VATANDAŞ TEPKİLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve peyzaj düzenlemesi yapılan kaldırımların sevkıyat kamyonları tarafından işgal edilmesine esnaflar tepki gösteriyor.

Yaşam Yayın: 01 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 01.06.2018 19:51:53
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Özellikle zincir marketlerin mal sevkiyat kamyonlarının haftada iki gün kaldırımları işgal ettiğini belirten esnaflar “ Haftada iki gün koca koca kamyonlar kaldırıma çıkıp mal indiriyor. Maalesef zabıta ve trafik ekipleri de buna göz yumuyor” diyerek tepki gösterdi.

 

Hükümet ve Uşak Caddesi üzerinde bulunan marketlere mal indirmek için kamyonları kaldırıma çıkarıldığını belirten vatandaşlar da “vatandaşların rahat yürümesi için yapılan geniş kaldırımlara sevkiyat kamyonları çıkıyor. Bu olay haftada iki gün her market önünde yaşanıyor. O kadar emek ve para harcanan kaldırımlara çıkan kamyonlara da zabıta göz yumuyor” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.