KAYMAKAM PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kaymakamlık personeli İftar yemeğinde bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2016 - Cuma - Güncelleme: 24.06.2016 23:55:42
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek için ilçedeki kamu kurum ve kuruluş çalışanları, sivil toplum kuruluşları ile Kaymakamlık personeli ve SYDV mütevelli heyetine iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Orhan Burhan’ın yanı sıra, daire müdürleri ile kaymakamlık personeli SYDV mütevelli heyeti üyeleri ve aileleri katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan kaymakamı Orhan Burhan, "Böylesine mübarek bir ayda sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Mesai saati dışında sizlerle bir arada oruç açmaktan dolayı da çok mutluyum. Katılan tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.