MAAŞLARI EVLERİNE KADAR GÖTÜRÜLDÜ

Çivril’de Jandarma ekipleri evden çıkamayan yaşlıların maaş ve diğer ihtiyaçlarını evlerine kadar götürüp teslim ediyor.

Yaşam Yayın: 04 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2020 15:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Çivril’de jandarma ekipleri, Koronavirüs salgınına karşı İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sokağa çıkması sınırlandırılan 65 yaş ve üzeri, kronik hastalıkları olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı.

 

Çivril Kaymakamlığınca oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, koronavirüsle mücadele kapsamında evden çıkamayan vatandaşların maaşlarını banka ATm'sinden çekerek evlerine kadar götürüyor.

 

Bu çerçevede Çivril jandarması tarafından yaşlılara evde destek uygulaması başladı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle koronavirüse karşı sokağa çıkması sınırlandırılan 65 yaş ve üzeri, kronik hastalıkları bulunan vatandaşların maaşlarını çekerek evlerinde teslim etti. Ekipler, mahallelerden Vefa Destek hattına yapılan yardım ihbarı üzerine, evden çıkamayan yaşlıların maaşlarını çekerek isteyenlerin alış verişlerini yapıp gıda ihtiyaçlarını evlerine götürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.