MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI ÇİVRİL'DE YAPILACAK

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı Çivril’de yapılacak.

Siyaset Yayın: 03 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 03.05.2016 14:23:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İlçelerde ki çalışmalar ve yatırımlar ile eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan tarafından geçen ay başlatılan uygulamada Mayıs ayı toplantısı 19 ilçe ve büyükşehir meclis üyelerinin katılımı ile 13 Mayıs Cuma gün Çivril’de yapılacak.

2016 YILI YATIRIMLARI MASAYA YATIRALACAK

Nisan ayı toplantısını Sarayköy’de yapan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını Çivril’de yapacak. Büyükşehir meclisi ile ilgili bilgi veren Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven “2016 yılı Çivril planlarımızın da görüşüleceği Nisan ayı Büyükşehir meclis toplantımızda Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan ile birlikte 19 ilçemizin belediye başkanları ve belediye meclis üyelerini ağırlayacağız” dedi. Çivril’in 2016 yılında Denizli Büyükşehir belediyesi ile birlikte birçok ortak projeye imza atacağının altını çizen başkan Güven “Büyükşehir Belediye meclis toplantısının yatırım planlarının yapıldığı dönemde Çivril’de yapılması bizim için büyük fırsat. Bu fırsatı Çivril olarak iyi değerlendirip Çivril için planladığımız projeleri Osman Zolan ve daire müdürlerine yerinde göstererek anlatma fırsatımız olacak. Tüm belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Çivril için ortak fikirlerde buluşup projelerimizi sunmamız gerek “dedi.

KİŞİSEL BEKLENTİLER ÇİVRİL’E ZARAR VERİR

Büyükşehir belediye meclis toplantısında muhalefet partisi üyelerin muhalefet yapmalarının normal olduğunu da belirten başkan Güven “elbette CHP li ve MHP li üyelerimiz bizi ve Osman Zolan’ı eleştirebilir, muhalefet edebilirler. Ama burada gözden kaçırmamız gereken bir husus var. Bu toplantı Çivril için yapılması planlanan projelerin görüşüleceği bir toplantı. Bu toplantı Çivril için olmasını istediklerimiz, yapılmasını beklediklerimizi isteme toplantısı. Zamanımızı ve enerjimizi kendi içimizde çözebileceğimiz konuları gündeme getirerek harcamayalım. Kişisel beklentilerimizi, şahsi siyasi emellerimizi Çivril’in önüne geçmesine izin vermeyelim. Artık Çivril  için kaybedecek zaman yok” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.