SAHUR VAKTİ CİNAYET

Çivril’de bir Büfede çıkan kavgada bir kişi öldü.

Asayiş Yayın: 11 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 11.06.2018 04:52:26
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril’in Hamam Mahallesi Kumluk mevkiinde yaşanan kavgada S. A. (36) öldü.

 

Edinilen bilgiye göre Hamam mahallesinde büfe işleten M. A. (20) işyerine alkol almaya gelen S. A. (36) ile tartıştı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce M. A., S. A.’ü bıçakladı. Vücuduna iki bıçak darbesi alan S. A. çevredekiler tarafından Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen S. A. hayatını kaybederken M. A. polis tarafından gözaltına alındı. 

 

S. A.’ün ölüm haberinden sonra ailesi ve akrabaları hastane önünde toplanırken polis ve jandarma olası bir taşkınlığa mahal vermemek için hastane ve Kumluk mahallesinde güvenlik tedbiri aldı.

 

İlçede görev yapan tüm polis ve jandarma personeli göreve çağrılırken Çal ve Baklan İlçe emniyet Müdürlüklerinden de takviye ekip istendiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.