ŞELALE ALANINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ BAŞLIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gümüşsu şelalesi ile ilgili çevre düzenleme çalışmalarında ilk adımı attı.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2016 - Perşembe - Güncelleme: 19.05.2016 15:52:35
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Şelalenin etrafında bulunan 144 Bin 862 metrekarelik alanda yapılan imar değişikliği ile bu alan mera vasfından çıkartıldı.

Mayıs Ayı meclis toplantısının ilk toplantısını Çivril’de yapan Denizli Büyükşehir Meclisi Osman Zolan ve meclis üyeleri ile birlikte Gümüşsu şelalesinde incelemelerde bulunmuştu. Gümüşsu şelalesinin turizme kazandırılması amacıyla için ilk adımı atan Büyükşehir belediyesi, imar değişikliğini onayladı.

Büyükşehir meclisinde kabul edilen İmar değişikliğine göre şelale etrafında yapılacak park ve mesire alanı için 144 Bin 862 metrekarelik mera alanı park alanına dönüştürüldü.

Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan  Gümüşsu şelalesi çevre düzenleme çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını açıklayarak “çalışmalar tamamlandığında Denizli’nin en önemli  doğa güzelliklerinden biri olan Gümüşsu şelalesi adına yakışır bir görünüme kavuşacak” dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.