ÜSTLENDİKLERİ SORUMLULUK ÜLKEMİZİ GÜÇLENDİRİYOR

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin çalışan gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Toplumun hassasiyetlerini hassasiyeti kabul edip, sınırlı imkânlarla büyük işler başaran çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2016 - Cuma - Güncelleme: 08.01.2016 16:13:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin çalışan gazeteciler günü nedeniyle yayınladığı mesajında haberciliğin toplumun güçlenmesine ve şeffaflaşmasına önemli katkı sağladığını belirtti.

Milletvekili Şahin Tin, tarafsız ve doğru habere ulaşan toplumların değer yargılarında yanlışa yer olmadığına dikkat çekerek mesajında şu görüşlerini aktardı; “Demokratik toplumların gücü özgürce ulaşılan bilgiye dayanır. Yazılı ve görsel basın uzun yıllardan beri kamuoyunun bilgi alma özgürlüğünü en iyi şekilde yerine getirmektedir. Yine son dönemlerde internet medyasıyla birlikte teknolojinin sunduğu imkânlar ölçüsünde artan haber alma kaynakları bilgiye ulaşımımızı daha da kolaylaştırmıştır. Artık zorlu dönemleri tarihin eski sayfalarında bıraktık. Ulusal ve yerel medyanın gelişimi ile çalışanlarına tanınan hakları belli bir noktaya taşıdık ve daha iyi noktalara taşımak için gayretimiz sürüyor. Ülkemizin birliği ve beraberliğinin korunması, konuların suhuletle çözümü konusunda her zaman medyamızın üstlendiği yapıcı rol devletimize ve milletimize mutlak bir güç sağlamaktadır.

Basın camiasında görev yapan emekçi kardeşlerimizin hangi zor şartlarda görevlerini yerine getirdiklerini Denizli’mizde görev yapan yerel basın çalışanlarımız aracılığıyla çok açık müşahede ediyoruz. Medya çalışanlarımızın üstlendikleri sorumluluğu yerine getirmek için, sınırlı imkânlarla nasıl büyük işler başardıklarını bizler çok iyi biliyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle geçtiğimiz aylarda elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz değerli gazeteci kardeşlerimiz İlyas ve Alperen’i bir kez daha rahmetle anıyorum.

Bu vesileyle mesleklerini icra ederken toplumun hassasiyetlerini hassasiyeti kabul eden ilimizde görev yapan medya çalışanlarımız başta olmak üzere basın camiasında emek veren çalışan gazetecilerimizi takdirle ve şükranla anıyorum. Çalışan gazetecilerimizin gazeteciler gününü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.