UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çivril' de polis düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişiyi gözaltına aldı.

Asayiş Yayın: 14 Temmuz 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 14.07.2018 19:01:56
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Çivril'de polis tarafından düzenlenen operasyonda 10 gram eroin ele geçirildi. Eroini sattığı ve kullandığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre Çivril Emniyet müdürlüğü Asayiş ekipleri daha önceden uyuşturucu madde satmak ve kullanmaktan hükümlü E.Ö. takibe aldı. E.Ö.’ ün S.U. ve B.Ö. ile iletişime geçtiğini belirleyen polis ekipleri üç zanlıyı takibe aldı. Zanlıları ilçe merkezinde bir arada gören polis, düzenlediği operasyonla zanlıları gözaltına aldı. Zanlıların yapılan üst aramalarında E.Ö. üzerinde 10 gram eroin ele geçirildi.

 

Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen zanlılar sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildiler. Mahkeme tarafından E.Ö. tutuklanarak ceza evine gönderilerken S.U. ve B.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.