AÇIKTA GIDA SATIŞI YAPAN İKİ İŞLETMEYE CEZA KESİLDİ

Çivril Belediyesi tarafından organize edilen Karadeniz Günleri etkinliği kapsamında stant açan ve gıda satışı yapan iki işletmeye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerince ceza kesildi.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 16.05.2017 09:52:35
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

13 Mayıs’ta başlayan ama resmi açılışın 15 Mayıs’ta Çivril Belediye başkanı Gürcan Güven tarafından yapılan stantlar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

 

Çivril Esnaf Odası ve Çivrilli esnaflar ile vatandaşların büyük tepki gösterdiği stantlarda satışı yapılan gıda ürünlerinin tozdan etkilendiği belirtilerek yapılan denetimler sonucu iki işletmeye açıkta gıda ürünü sattığı gerekçesi ile ceza kesildi. Firmalara ürünlerini satıştan kaldırması içinde süre verildiği belirtildi.

 

Özellikle peynir,  tereyağı ve süt ürünlerinin açıkta olmasından dolayı toz ve sıcaktan çok etkilendiği ve bozulma ihtimalinin çok olduğu belirtilirken stantlardan alışveriş yapacak vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.