AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI

09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘‘Amatör Spor Haftası’’ amatör spor yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı.

Yayın: 10 Ekim 2017 - Salı - Güncelleme: 10.10.2017 21:32:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’de sportif ve sosyal etkinliklerin dolu dolu yaşanacağı ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacı ile kutlanan Amatör Spor Haftası Valilik önünden başlayan ve 15 temmuz meydanında sona eren yürüyüş ile başladı.

 

Yürüyüş ve açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, yönetim kurulu üyeleri, taban birliği yöneticileri, şube müdürleri, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

 

Valilik önünden başlayıp, Delikliçınar 15 Temmuz şehitler meydanında son bulan kortej yürüyüşü ile devam eden ilk gün etkinliği günün anlam ve önemini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun konuşması ile son buldu.

 

Amatör Spor Haftası etkinlikleri, hafta boyunca sürecek etkinliklerin ve müsabakaların ardından 17 Ekim Salı günü saat 17.30’da Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılacak olan “Sporun En’leri’’ ödül töreni ile sona erecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.