BAŞKAN VE KAYMAKAM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çivril Kaymakamı Armağan Önal ve Belediye Başkanı Niyazi Vural, 31 Mart Yerel Seçimler sonrası görevlerine başlayan 77 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Gündem Yayın: 25 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2019 21:41:31
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

75. Halk Kütüphanesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra İlçe Emniyet müdürü ve İlçe Jandarma komutanı ile kamu kurum amirleri katıldı. Kaymakam Armağan Önal, yeni seçilen ve görevine devam eden muhtarlara görevlerinde başarılar dileyerek, "Her muhtar mahallesinde devleti, Cumhurbaşkanını, valiyi ve kaymakamı temsil eden kişidir. Muhtar köyünün, mahallesinin mülki idare amiridir, belediye başkanıdır, kanaat önderidir. Muhtarlardan beklentimiz fazla. Çünkü muhtarlar kanunların uygulanmasında sorumlu olan kişidir. Mahallenizin yörenizin huzur ve mutluluğu en öncelikli göreviniz olmalı" dedi.

 

Toplantıya katılan Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’da seçilen muhtarları tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.