BAŞKANIN ‘ÖZEL’ HAFTA SONU

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Özel Çivril Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Eğitim Yayın: 15 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 15.10.2016 19:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkezde öğrenim gören engelli öğrencilere hediyeler veren Başkan Güven, okul yöneticilerinden bilgi alırken çocuklarla bir süre oyun oynadı.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Özel Çivril Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Güven’e ziyarette Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler görevlileri de eşlik etti. Öğretmen ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde karşılanan Başkan Güven ve beraberindekiler, engelli öğrencilerle sohbet etti, onlara oyuncak ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Başkan Güven’i okullarında görmekten dolayı mutluluklarını gizleyemeyen öğrenciler, Başkan Güven’e çiçek takdim edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul müdürü Saliha İlhan ile birlikte okulu gezen Başkan Güven, okulun Fizyoterapi salonunu da inceleyerek kullanılan malzeme ve ekipmanlar hakkında müdür ve yetkililerden bilgi aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen başkan Gürcan Güven bazı çocuklarla oyun oynarken bazı veliler ve çocuklarda başkan Gürcan Güven ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrenci velileri ile bir süre sohbet eden Başkan Gürcan Güven Özel Çivril Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Çivril’de çok önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, emeği geçen başta okulun kurucusu olmak üzere, müdür, öğretmenler ve çalışanlara teşekkürlerini sundu. Başkan Güven ziyaret ile ilgili olarak “Özel çocuklarımızla beraber olmak, onlarla vakit geçirmek, onların size karşı olan sevgisini ve ilgisini gözlerine bakarak anlamak çok başka bir duygu. Yeryüzünün Melekleri olan bu özel çocuklarımız sürekli ilgi ve sevgi isteyen özel ve ayrıcalıklı çocuklar. Bu nedenle onların daha iyi eğitim görmeleri için Çivril Belediyesi olarak öğretmen veli ve okullara destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Ziyaret öğrenci velileri ve öğrencilerin Başkan Gürcan Güven’le hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.