GÜVENLİK VE ASAYİŞ EKİPLERİ HAZIR

Güvenlik ve Asayiş Ekipleri Yılbaşına Hazır.

Asayiş Yayın: 30 Aralık 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2015 13:38:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Çivril Kaymakamlığından alınan talimatlar çerçevesinde, şehir merkezi polis sorumluluk bölgesi  dâhilinde yeni yıla huzur ve güvenlik içerisinde girilmesini sağlamak üzere her zaman alınan ve uygulanan tedbirlere ek olarak 31 Aralık 2015 Perşembe günü sabahından itibaren huzur planlarının uygulamaya konulacağı ve emniyet asayiş tertip ve tedbirlerinin 2 Ocak 2016 günü sabahına kadar sürdürüleceği açıklandı.

Açıklamada,  Vatandaşların yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmeleri sağlamak amacıyla asayiş ve trafik yönünden bir dizi tedbirler alındığını ifade edilerek, “Vatandaşlarımızın yılbaşını huzur ve güven içinde geçirmeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tüm tedbirleri aldık” denildi.

Yılbaşı gecesi trafik denetimlerinin de aralıksız sürdürüleceğini belirtilerek, “Trafik açısından da vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla görevlilerimiz denetimlerine devam edecek. Trafik kazalarının başlıca nedenleri arasında yer alan aşırı hız, alkol ve genel trafik kuralları denetimlerine ağırlık verilecek” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.