"HER ZAMAN İŞÇİNİN YANINDA OLDUK"

Başkan Gürcan Güven,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutladı.

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2016 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2016 12:25:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesileyle mesaj yayınladı. Başkan Güven; “Çivril Belediyesi olarak işçilerimizin haklarının verilmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi bakımından son derece titiz davranıyoruz” dedi.

Başkan Güven mesajında “İnsan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum, Sadece 1 Mayıs'ta değil, her zaman işçilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İlçemizin ve ülkemizin kalkınmasında, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeğinin büyük bir katkısı bulunmaktadır. Çivril Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Başta İş Sağlığı ve Güvenliği olmak üzere çalışanlarımızın yaşam standartları içerisindeki beklentilerine ve sendikal faaliyetlerine hep destek olduk. Bundan sonra da aynı yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.