İSTİFA MI, GÖREVDEN ALMA MI?

Yeşil Çivril belediye sporda beklenen oldu.

Yayın: 03 Nisan 2015 - Cuma - Güncelleme: 03.04.2015 01:21:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sezona büyük umutlarla giren Yeşil Çivril Belediye sporda teknik direktör Soner Özkul görevden ayrıldı.

Ligin ikinci yarısında oynanan 9 maçın yedisinden mağlubiyet ikisinden de beraberlikle ayrılan Yeşil Çivril Sporda patlak veren kriz teknik patron Soner Özkul’un görevden ayrılmasıyla askıya alındı. Çivril’i Süper Amatör ligde temsil eden Yeşil Çivril Spor, Süper Amatör ligi 2013 – 2014 sezonunda 5. sırada bitirmiş ve 2014 – 2015 sezonuna ilk üç parolasıyla girmişti. Birinci yarıda özellikle evinde oynadığı maçlarda kaybettiği puanlarla seyircinin büyük tepkisini çeken takım, ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçın yedisini kaybetti, ikisinde de berabere kalarak ligin dibine demir attı.

Üst üste alınan yedi mağlubiyetten sonra tepki oklarını üzerine çeken Teknik direktör Soner Özkul’un kulüp başkanı tarafından görevden almasına kesin gözüyle bakılırken bu hafta ligden düşmesi kesinleşen Yatağanspor’la evinde karşılaşan Yeşil Çivril spor maçtan 8 -1 gibi farklı bir skorla ayrılarak rahat bir nefes aldı.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre kazanılan son maçtan sonra kulüp başkanı ile bir araya gelen Soner Özkul’un, başkan Mesut Kaygısız’ın ‘görevden ayrıl’ teklifinden önce istifa etti.

Başkan Mesut Kaygısız’ın Soner Özkul’un istifasını kabul ettiği ve ligden düşmemesi kesinleşen Yeşil Çivril Sporu ligin son iki maçına yardımcı antrenörler ile çıkacağı belirtildi.

Çivril Spor kamuoyu, son bir aydır Soner Özkul’un üst üste aldığı yedi mağlubiyetten sonra istifa etmemesini ve mağlubiyetlerin gerekçesi olarak kulübün mali sıkıntı içinde olmasını göstermesinden dolayı başkan Mesut Kaygısız ile arasının açık olduğunu konuşuyordu.  

Ligin bitmesine iki hafta kala Yeşil Çivril Belediye spor 21 puanla ligin sondan dördüncü sırasında yer alırken, 46 puanla ligin lideri olan Yeşilköy Spor’un 25 puan gerisinde kaldı. Yeşil Çivril Belediye spor son iki haftaya girilirken ligden düşen takımların kesinleşmesi ile son iki maçını kaybetse bile ligde kalmayı başardı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.