OLAYLARDAN SONRA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Çivril’de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga sonrası, çıkan olaylara karışan 5 kişi tutuklandı.

Asayiş Yayın: 13 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 13.06.2018 03:08:42
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Çivril’in Hamam mahallesinde yaşanan bıçaklı kavga sonrasında çıkan olaylara karışan ve gözaltına alınan 3 kişi cinayet, iki kişi de yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylara karışan bir kadın da Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Edinilen bilgiye göre 11 Haziran Pazartesi gün sahur vakti bir büfede yaşanan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga sonrası katil zanlısı M.A. ‘nın ev ve işyeri ile akrabalarına saldıran gruptan gözaltına alınan şahıslar, yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

 

Mahkemeye çıkan zanlılardan 3’ü cinayet, iki kişi de yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylara karıştığı belirlenen ve mahkemeye çıkan bir kadın da Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.