SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI DEĞERLENDİRDİLER

Çivril’de ana cadde ve arterlerdeki yol çizgileri yenilendi.

Yaşam Yayın: 10 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 10.05.2020 09:57:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek İlçe merkezi ve ana arterlerde yaya geçidi ve yol çizgisi yenileme çalışması yaptı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına yol açacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında, yaya geçidi ve yol çizgileri yenileme çalışması yaptı. 08 Mayıs Cuma gecesi 24.00’ten 10 Mayıs Pazar gecesi saat 24.00’e kadar alınan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hükümet ve Uşak Caddeleri İle Denizli Bulvarı ve Hastaneden İğdir mahallesine kadar olan ana yolda yaya geçidi ve yol çizgilerini yeniledi.

 

Yol çizgileri yenileme çalışması yapan ekipler, sürücülerin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.