YAŞLILARIN YEMEKLERİ EVLERİNE GİDİYOR

Çivril Belediyesi tarafından Ramazan ayında başlatılan evlere yemek servisi aksamadan devam ediyor.

Yaşam Yayın: 27 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 27.06.2016 12:06:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla tek başına yaşayan ve yemek yapamayan yaşlı ve hastaların yemeklerini kapılarına kadar götürüyor.

Çivril Belediyesine ait aşevinde her gün yaklaşık 250 kişiye yemek pişiriliyor. Belediyede kayıtlı ihtiyaç sahiplerine verilen sıcak yemek hizmeti kapsamında, yürümekte zorluk çeken yaşlı ve hastalar için evlere servis yapılıyor.

Hergün Çarşı camiinde verilen iftar yemeğinin yanı sıra mahallelerde devam eden iftar yemeklerine ilave olarak günlük 250 kişinin de evlerine yemek dağıtıldığını belirten belediye başkanı Dr. Gürcan Güven “Çivril’de 250 kişinin iftar yemeğini evlerine kadar götürüyoruz. Bu insanlarımızın tamamı bakıma muhtaç yaşlı ve yalnız. Biz de bu insanlara en azından Ramazan ayında yardımcı olmak adına bu sorumluluğu üstlendik” dedi.

Ramazan ayı boyunca her gün düzenlenen iftar programlarında binlerce Çivrilli ile iftar yaptıklarını belirten başkan Güven " değişik mahallelerde günlük yaklaşık bin 500 kişi ile iftar yapıyoruz. Yine aynı şekilde Ramazan ayı münasebeti ile yaklaşık 1500 aileye kuru gıda yardımı yaptık. Sadece Çivrilli vatandaşlarımıza değil, ülkelerindeki savaş ve karışıklıktan dolayı ülkemize yerleşen ve Çivril’de ikamet eden Suriyeli insanlara da aynı şekilde yardımda bulunuyoruz" dedi.

Vatandaşlar da belediyenin bu hizmetinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek; “Kimsesi olmayan, hastalar için bu dünyada yapılacak en güzel hizmetlerden bir tanesi yapılıyor, Allah onlardan razı olsun. Belediyemize çok teşekkür ederiz” dediler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.