BAŞKAN KÖSEOĞLU CELEP BAŞKANI ZİYARET ETTİ

CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu AK Parti İlçe binasını ziyaret ederek başkan Mehmet Celep ile bir süre sohbet etti.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2017 21:26:25
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

16 Nisan’a birkaç gün kala çalışmalarına son sürat devam eden ve Çivril’i mahalle mahalle sokak sokak gezen siyasi partilerin ilçe başkanları bir araya gelerek istişarede bulundular. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni içeren yeni Anayasa için yapılacak halk oylamasının gündem maddesi olduğu görüşmede Çivril’de seçim sürecince alınması gereken güvenlik tedbirleri, sandık görevlilerinin iaşeleri ve seçim gününün sağlıklı, huzurlu bir ortamda geçmesi için istişarede bulunuldu.

 

Ziyaret ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından bir açıklama yapan Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep  “Cumhuriyet Halk Partisi Çivril ilçe Başkanı Ömer Köseoğlu ile 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında hasbıhal ederek huzur, barış birlik beraberlik içinde bir referandum olması dileklerinde bulunduk. Ziyaretlerinden Dolayı Başkanıma teşekkür ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.