FUTBOLCULAR VE YÖNETİM İFTARDA BULUŞTU

Yeşil Çivril Belediye spor Kulübü yönetimi ve yeni transferler iftarda bir araya geldi.

Yayın: 25 Temmuz 2014 - Cuma - Güncelleme: 25.07.2014 23:03:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kulüp Başkanı Mesut Kaygısız’ın iftarında yeni transfer olan oyuncular ve teknik heyet yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iftar yaptı.

 

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı Mesut Kaygısız “Ben inanıyorum ki, yeni isimler ile beraber takımımız önümüzdeki sezon daha da güçlenecektir. Tek amacımız taraftarlarımıza daha güzel karşılaşmalar izletebilmek” dedi.

 

Yemeğe onur konuğu olarak katılan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven de yaptığı konuşmada yeni yönetim kurulu ve başkanına başarılar dilediğini ifade ederek, “Yeşil Çivril Belediyespor’un hedefi üst ligler olmalı bunun için de ne yapılması gerekiyorsa herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli insanlar, yeni yönetimimiz hem maddi olarak hem de manevi olarak tüm desteklerini vereceğine inanıyorum. Belediye Başkanı olarak bana ne düşerse başım üzerine, maddi manevi takımın arkasındayım. Yeni bir tesis kurulması için çalışma başlattık. Çivril Belediyespor’a yakışacak bir tesis yapacağız. Tesisleşmek önemlidir. Başarıyı da beraberinde getirir. Sizde çok çalışarak takımı hak ettiği yere getirerek üzerinize düşeni yapacaksınız. Çivril sporun başarısı hem ilçemizin hem de sizin başarınız olacaktır.” dedi.

İftar yemeğine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Hasan yazıcı, Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Mesut Kaygısız, Ak Parti İlçe başkanı Zeki Aksoy, Belediye Meclis üyeleri ile Ak partili yöneticiler ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet  katıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.