KESİN CEZAYI SÖKÜN TABELAYI

Kuralları hiçe sayan market, kaldırımın ortasına tabela dikti.

Gündem Yayın: 23 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 23.02.2022 20:27:14
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Çivril’de faaliyet gösteren bir zincir marketin yeni açılan şubesi, kaldırımın ortasına tabela dikti. Marketin geçen yıl açılan şubesi içinde kaldırımın ortasına totem tabela dikilmişti.

 

Çivril’de kaldırımın ortasına dikilen tabela bu kadarda olmaz dedirtti. Karabedirler yolu üzerinde geçen aylarda açılan bir zincir market şubesi, marketin önündeki kaldırımın ortasına totem tabela dikti. Yaya yolunun ortasına dikilen tabela, yayaların kaldırımı kullanmasına engel oluyor.

 

Kaldırımın ortasına dikilen totem tabela, kaldırımı kullanamayan vatandaşlar ile markete gelen müşterilerin tepkisini çekerken vatandaşlar tabelanın bir an önce kaldırımdan kaldırılmasını istedi.

 

Marketin geçen yıl Denizli yolu üzerinde açılan şubesi de kaldırıma aynı tarz tabela dikilmiş, belediye tarafından yapılan denetimler sonucu tabela kaldırımdan sökülmüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.