02 Mayıs 2016 - Pazartesi

ELBETTE HESAP SORULMALI...

Yazar - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Bülent Çakır

Bülent Çakır

civrilhaber@hotmail.com - 0542 612 59 75
Google News

Çivril’i şu aralar bir sıkıntı bastı.

Ortalık süt liman.

Gündeme mevsimin ağır koşulları da etkili oldu acaba bahar rehaveti mi?

Bir şehir nasıl bu kadar yalnız bırakılır? Herkes bir şeyler bekliyor ama ne olduğunu kimse bilmiyor…

Eğri oturup doğru konuşalım Çivril’e geçtiğimiz dönemlerde gelip geçen üst düzey siyasetçileri bu dönemde çok fazla hatta hiç göremedik. Bakan, milletvekili’ Çivril’i yol eylemişken ziyaretlerin birden hızı düşüverdi.

 İç gündem mi? dış gündem mi bilinmez ama biz ne olursa olsun hareketli Çivril’i bekliyoruz ve de müjdeleri…

Mayıs ayında Denizli büyükşehir belediye meclis toplantısı Çivril’de yapılacak.

Ayın 13’ünde Osman Zolan ile birlikte 19 İlçe belediye başkanı ve büyükşehir meclis üyeleri Çivril’e gelecek.

Çivril adına büyükşehir ve merkezi hükümete sesini duyurma açısından iyi bir fırsat. Denizli ve Çivril adına 2016 projelerinin görüşüleceği önemli ve katılımlı bir toplantı olacak.

Bu toplantıda asli vazife Ak Partili belediye başkanı ve meclis üyelerinden ziyade 25 meclis üyesinin hepsinde olmalıdır.

Çivril için yapılması istenen birçok proje bu toplantıda CHP, MHP ve Ak Partili meclis üyelerinin ortak talebi ile Osman Zolan’a sunulabilir, dahası ısrarla istenip 2016 yılında önemli eksiklerin giderilmesi için tabiri caizse diretilebilir…

Ayağımıza kadar gelmiş büyükşehir belediye başkanına (daha önceki ziyaretinde yapıldığı gibi) sadece muhalefet yapma adına ,parti içinde yerini garantileme adına, mesnetsiz sorular sorup, zaman kaybedip, fırsat kaçırılmamalı…

Elbette hesap sorulmalı…

Eksikleri varsa yapılanlar, söz verilip bugüne kadar yapılmayanlar, bekleyenler ve iş planına alınmayanlar mutlaka dile getirilmelidir.

Çivril bugüne kadar birlik olamamaktan kaybetti.

Büyükşehir belediye meclisi toplantısı öncesi 25 meclis üyesi bir araya gelerek ortak bir eylem planı hazırlamalı.

Sadece kendi fikirlerinin yer aldığı! projeleri ve talepleri dile getirmeli, kararlılık ve beraberlik içinde Osman Zolan’ın karşısına çıkmalı.

CHP ye de MHP ye de Ak Partiye de oy verenler Çivril’e hizmet edin diye oy verdi.

Ak Parti’li meclis üyeleri partidaşlık yapıp ‘gelen yeter’ mantığıyla, CHP’li ve MHP’li üyelerin körü körüne muhalefet etme düşüncesiyle, hele hele aldıkları talimatları yerine getirme yarışına girip bu düşünceyle hareket etmesi Çivril için yapılacak en büyük düşüncesizlik olur.

13 Mayıs’a kadar Çivril için ortak hareket etmeli 14 Mayıs sabahı yine kendi siyasetimize dönmeliyiz.

“Siyasette küslük olmaz, siyasette ben yapmazsam başkası da yapmasın demek olmaz” Memleketin hayrı için gerekirse hiç hoşlanmadığınız insanlarla da asgari müştereklerde birleşerek Çivril’in hizmet alabilmesi için bir araya gelinebilmeli.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları